bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бар’єри, які гальмують розвиток громадянського суспільства: думки експертів (відео)
23.11.2011

22 листопада 2011 року в Києві проект ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» провів конференцію «Долаючи виклики, назустріч можливостям: взаємодія організацій громадянського суспільства та влади в процесі реформування країни». 

За результатами конференції представники організацій громадянського суспільства та органів влади розробили та представили свої рекомендації щодо участі громадянського суспільства в процесах розробки, реалізації та моніторингу діяльності, спрямованої на реформування країни. На заході були присутні представники Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Програми розвитку ООН в Україні, українські та міжнародні експерти та посадовці, та громадські активісти. 

Під час конференції, ГУРТ шукав відповідь на питання про найбільші бар'єри, які гальмують розвиток громадянського суспільства та його взаємодію з органами влади.

Наталія Окша, заступник директора, завідуюча відділом комунікацій з громадськістю, Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Валерій Олійник, менеджер проекту ПРООН «Розвиток громадянського суспільства».

Любов Паливода, президент Творчого ТЦК.

Маєте альтернативну думку? Залиште коментар до цього повідомлення!

Медіазвіт конференції  повністю - незабаром на ГУРТі!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.